lunes, 12 de marzo de 2012

Mocadoret


EDAT:
10-11 anys en avant.

TIPUS DE JOC:
 Es un joc purament psicomotriu, en el que el nen i la nena activa d’una forma molt accelerada el funcionament del seu cos.
Aquest joc, també tracta com a temes transversals moltes emocions com son: el nerviosisme, l’alegria de la victòria, la tristesa de la derrota, l’enfado...

DESENVOLUPAMENT:
Tots els participants estaran a un espai obert i ample, on es dividiran en dos equips. Per tal de poder-se dividir, hi hauran dos capitans que aniran elegint un a un els components del seu equip. Una vegada estiguin els dos equips fets, es posaran cada un d’ells a una punta del espai, i el monitor/a es posarà a una distancia igual per als dos equips, al mig amb el mocador. La tasca que deurà desenvolupar seguidament el capità/na, serà la de assignar a cada un dels components del grup un número.
Després es posaran tots en fila darrere d’una línia i la persona que està al mig, dirà un número i cada component de cada equip eixirà corrent a per el mocador.
Si el primer que agafa el mocador, aconsegueix arribar a la seva línia d’eixida abans de que el pillen guanya el punt, si el pillen, el perd.

MATERIALS:
Per a realitzar aquest joc ens farà falta un mocador, i un guix per si fa falta marcar les línies d’eixida i del mig.

No hay comentarios:

Publicar un comentario